Consultoria econòmic-financera

Al despatx comptem amb economistes amb una àmplia experiència en el món empresarial. La nostra principal diferència respecte a una assessoria tradicional és que ens impliquem amb la teva empresa per assessorar-te i ajudar-te en la presa de decisions empresarials.

De manera periòdica, ens reunim amb tu a les nostres oficines i analitzem els resultats econòmics i la situació financera de la teva empresa. Lluny de les tensions del dia a dia que pateix tot empresari, el nostre despatx es converteix en un espai de confiança on podem parlar de les qüestions que més t’inquieten. Analitzem la rendibilitat de les diferents línies de negoci o dels diferents punts de venda del teu negoci, comparem les dades amb les d’exercicis anteriors, t’assessorem de com tancar el balanç de final d’any optimitzant els costos fiscals, ...

Consultoria financiación

També som especialistes en obtenir finançament bancari. Analitzem les necessitats financeres del teu negoci i t’assessorem sobre quin és el producte financer que més et convé. Després negociem amb l’entitat de crèdit per obtenir el crèdit amb unes condicions bancàries que optimitzin els teus costos financers.

Els principals serveis que prestem en l’àmbit de la consultoria són:

  • Reunions d’anàlisi econòmic-financer de l’empresa
  • Confecció de balanços per a bancs
  • Obtenció de finançament bancari
  • Confecció de plans de viabilitat
  • Valoració d’empreses
  • Intermediació en conflictes entre socis

 

Responsables del servei

Agustí Alier     josepmdenavas s