Marta Puig

Marta Puig

Equip Directiu

Biografia professional

La Marta Puig Girbau és Llicenciada en Dret des l’any 1997 per la Universitat Autònoma de Barcelona i està col·legiada com advocada en exercici des de l’abril del mateix any 1997 en l’Il·lustre Col·legi de l’Advocacia de Sabadell. També té formació per part del Consell de l’Advocacia Catalana en mediació en els àmbits del dret privat (civil i mercantil) i familiar. Així mateix, forma part de l’elenc d’advocats del Tribunal Eclesiàstic de Barcelona i de Terrassa, per tant, està habilitada per defensar nul·litats eclesiàstiques. Des de l’any 1998 fins avui ha format part del Servei de Defensa d’Ofici i Assistència al Detingut (Torn d’Ofici), la qual cosa li ha proporcionat una visió de la professió en la defensa dels més desfavorits i que pateixen socialment.

La Marta ha estat sis anys Diputada de la Junta de l’Il·lustre Col·legi de l’Advocacia de Sabadell, en els quals va tenir l’oportunitat de participar en Congressos Nacionals de l’Advocacia Espanyola i en Congressos de l’Advocacia catalana, formant part de ponències. També ha estat tretze anys col·laborant en diverses comissions del Col·legi de l’Advocacia, que li han atorgat una visió àmplia de la professió i de les seves inquietuds.

Compromís, rigor, professionalitat, vocació, implicació, proximitat i empatia són alguns dels valors que per la Marta defineixen la seva manera d’entendre la professió, posant el valor en tot moment la confidencialitat i el secret professional com a principis cabdals i irrenunciables de l’advocacia. Tots aquests valors són els que han motivat a la Marta a assessorar i atendre al client en les seves inquietuds i conflictes.

Els seus inicis professionals va ser compaginant els estudis universitaris amb una assessoria i posteriorment en un bufet d’advocats, i des de l’any 1998 ha tingut despatx professional propi a Sabadell on ha desenvolupat la seva tasca principal d’assessorament a particulars i a empreses en tots els àmbits del dret, incorporant-se recentment a Agper Economistes i Advocats, S.L.P. a l’equip directiu i en el departament fiscal i jurídic.

Especialitats

 • Dret civil
 • Dret mercantil i d’empresa
 • Dret de família
 • Nul·litats eclesiàstiques
 • Dret de successions
 • Dret administratiu
 • Dret de circulació (accidents)
 • Dret de danys
 • Mediació i arbitratge

Formació

 • Llicenciada en Dret per la Universitat Autònoma de Barcelona (UAB)
 • Curs formació especialitzada mediació familiar, Consell de l’Advocacia Catalana
 • Curs formació especialitzada mediació dret privat, Consell de l’Advocacia Catalana
 • Curs habilitació per la tramitació de nul·litats eclesiàstiques, Tribunal Eclesiàstic de Terrassa, ICASB, ICATER
 • Extensa formació continuada complementària en el Centre d’Estudis Jurídics i Formació Especialitzada de la Generalitat de Catalunya, col·legis professionals i altres institucions públiques i privades

Altres dades d’interès

És una persona molt propera, familiar i positiva. És una enamorada del mar i la muntanya. Gaudeix en tot moment de la tranquil·litat que proporciona el senderisme i la bicicleta. També és aficionada a l’alta muntanya, havent coronat cims com el Toubkal i el Kilimanjaro i haver fet expedicions per l’Himalàia. Per una altra banda, la natació sempre ha estat present en la seva vida i gaudeix molt de la natació en aigües obertes.

 

Contacteu amb la Marta:

telèfon Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.