Josep Mª de Navas

equip-josepm

Equip Directiu

Biografia professional

Els seus inicis professionals van ser com a alumne en pràctiques en una assessoria de Sabadell, mentre cursava els seus estudis de tècnic oficial administratiu, entre 1995 i 1997. Aquesta etapa li va permetre establir contactes diversos a les administracions de Sabadell, molts d’ells vigents encara en l’actualitat.

Un cop finalitzats els seus estudis, l’any 1998, es va incorporar al departament comptable del despatx. Durant molts anys va ser el responsable del servei extern de comptabilitat, desplaçant-se habitualment a diverses empreses, la qual cosa li va permetre treballar amb diferents entorns i aplicacions comptables, així com desenvolupar la seva capacitat de tracte amb la gent.

La implicació demostrada en la seva llarga trajectòria al despatx li ha merescut guanyar-se la confiança de clients i de companys, especialitzant-se en la gestió de grans volums comptables i en la planificació de campanyes de presentació d’impostos trimestrals i anuals.

Especialitats

  • Gestió comptable
  • Gestions externes
  • Atenció al client

Formació

  • Tècnic Oficial Administratiu
  • Diversos cursos de formació comptable
  • Anglès escrit i parlat

Altres dades d’interès

És extravertit i molt sociable, qualitats que l’han convertit en una persona molt coneguda a Polinyà, on participa activament a les activitats del poble, en especial com a membre de la junta i tresorer de la Germandat. Fa un ús molt actiu de les xarxes socials. Com a esport, practica diàriament la natació. Adora el mar i les llargues passejades pel camp amb el seu gos. Entre les seves aficions també destaquen el teatre amateur i el ball de gitanes.

 

Contacteu amb el Josep Mª:
telèfon Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.