Nou equip

Escrit per Roger Alier

El passat 28 de setembre, els socis fundadors d’Agper Economistes i Advocats,  Agustí Alier i Antònia Beltran, han fet efectiu el traspàs de l’empresa a la Marta Puig Girbau, des d’ara al capdavant de la direcció.

Ells tenen el mèrit de l’èxit assolit fins ara, quan molt legítimament, han decidit encetar una nova etapa de la vida amb la seva merescuda jubilació. La satisfacció dels nostres clients descriu la seva feina ben feta tots aquests anys. La seva generositat ha fet que el seu fill, Roger Alier Beltran, treballador de l’empresa des de fa més set anys, i en Josep Maria de Navas, treballador de l’empresa des de fa vint-i-cinc anys, acompanyin la Marta Puig en aquest renovat projecte empresarial en qualitat de socis.

La planificació d’aquest canvi es va iniciar l’any 2021, amb la incorporació de la Marta Puig com a sòcia del despatx. Transcorregut aquest temps, hem confirmat l’encert d’aquesta decisió, que garanteix la continuïtat d’Agper Economistes i Advocats com assessoria referent a Sabadell, mantenint el nostre equip professional, expert i proper amb tots els nostres clients.

La Marta Puig és una experimentada advocada, perfectament coneixedora del teixit empresarial que ens envolta. La seva implicació des del primer moment en el projecte, ha estat de cabdal importància per dur a terme aquest canvi en el lideratge del despatx. Amb l’aportació dels seus coneixements, a Agper hem ampliat l’oferta de serveis en els camps legal i jurídic, no només a empreses, sino també a tots els àmbits del dret. Per què l’objectiu d’Agper és seguir oferint un servei cada cop més integral als nostres clients amb la qualitat i l’experiència que heretem dels nostres predecessors, i l’aposta de creixement que ens acompanyarà en el futur. Així doncs, volem seguir sent mereixedors de la vostra confiança, com sempre.

 

AGPER ECONOMISTES I ADVOCATS S.L.P.

Roger Alier

Publicar comentari com convidat

Arxius adjunts

0
  • No s'han trobar comentaris