Acte d'imposició de Togues i insígnies de col·legiats de 25 anys d'exercici professional.

Escrit per Antònia Beltran

El passat 10 de juny, l'Il·lustre Col·legi de l’Advocacia de Sabadell va poder celebrar l’Acte d’Imposició de Togues, en el qual es van imposar les togues als nous advocats sabadellencs col·legiats durant els anys 2020, 2021 i 2022. A més, també es van atorgar 31 insígnies en els col·legiats que porten 25 anys d’exercici professional d'aquests darrers anys, entre elles a la nostra companya i sòcia Marta Puig Girbau.

La Marta que exerceix des de fa 25 anys com advocada, es va incorporar a les files del despatx Agper Economistes i Advocats, S.L.P. al febrer del 2021 exercint com advocada, una professió que l’apassiona com ella mateixa diu.

L’Acte va estar presidit per la Consellera de Justícia sabadellenca, Sra. Lourdes Ciuró; la Degana de l'Il·lustre Col·legi de l’Advocacia de Sabadell, Sra. Eulàlia Barros; el President del Consell de l’Advocacia Catalana i una representant de l’Ajuntament de Sabadell.

L’acte va ser molt emotiu, tant per els nous togats com per els homenatjats, així com els assistents que vam gaudir de l’acte.

La Consellera Sra. Lourdes Ciuró en el seu discurs va recordar que porta 28 anys d'exercici i que des del Departament de Justícia la feina és "fer una justícia àgil, moderna i propera", d’altra banda la Degana Sra. Eulàlia Barros va esmentar que, Una ciència sense error és una ciència inexistent. Us animo des d'aquí a formar part de la Jove Advocacia de Sabadell, els col·legis estem en transformació constant, necessitem les vostres idees i reclamacions".

En acabar El Col·legi va oferir un petit lunch amb els homenatjats, familiars i amics.

 

Publicar comentari com convidat

Arxius adjunts

0
  • No s'han trobar comentaris