Un equip d’experts a la teva disposició

El món actual és canviant i complex. Una sola persona no pot saber de tot. Per aquest motiu, comptem amb un equip de professionals que són especialistes en el seu àmbit d’actuació. Es tracta d’un equip que combina formació, experiència i actitud.

 

Agustí Alier
Antònia Beltran
Marta Puig
Josep Mª de Navas
Roger Alier
Maria Martín
Tània Gàlvez
Pepi Beltran
Judith Alarcón
Cristina Morcillo
Raül Castan
Sònia Guasch
Encarna Fuentes
Sergi Soler
Marta Heredia

La nostra professionalitat, la teva tranquil·litat

El nostre compromís amb el client ve avalat pels més de 30 anys d’història que té el nostre despatx. Durant aquest temps, el despatx ha experimentat un creixement sostingut que li ha permès acumular una gran experiència amb clients de tota mena de sectors.

Membres Col·legiats de:
Col·legi d'Economistes de Catalunya Il·lustre Col·legi d'Advocats de Sabadell Col·legi de Titulats Mercantils i Empresarials de Barcelona Patronal Catalana Associació Catalana de Comptabilitat i Direcció

Col·laboradors de:
Sage Egarsat Fremap Mútua Universal Vapor Llonch Audiolís Allianz Zurich Reale Lagun Aro

Tarifes flexibles i al teu abast

Les empreses i els particulars mereixen un servei professional i especialitzat, però també que aquest estigui al seu abast a nivell econòmic. Per aquest motiu, els nostres honoraris s’adapten a les teves necessitats, ja que es basen sempre en la dedicació i la complexitat dels treballs que ens encarregues.


Blog d'AGPER, el valor de compartir