Arnau Bonada

Arnau Bonada

Soci

Biografia professional

En una primera etapa professional, va exercir com a Director Financer d’un grup d’empreses amb diverses oficines arreu d’Espanya i amb una plantilla de 800 treballadors. Això li va permetre aprofundir en aspectes com la negociació bancària, l’anàlisi de negoci o la planificació i gestió financera.

L’any 2005 va participar durant un any com a membre convidat en les sessions per a l’elaboració de la “Guia per a la innovació en empreses de serveis” confeccionada pel CIDEM.

A l’any 2008 es va incorporar al despatx com a economista i assessor fiscal. Des d’aleshores, està en constant contacte amb clients de tota mena de sectors i intenta estar sempre al dia de les darreres novetats legislatives i de management. La seva vocació és la d’aportar valor afegit al client en l’àmbit de l’assessorament tributari, financer i de negoci.

Des del 2016 representa el despatx com a membre de la Junta de la Xarxa Onion, associació d’emprenedors per al foment de la cooperació empresarial a Sabadell.

Especialitats

Formació

  • Màster en Direcció Financera i Comptable de l’empresa per la Universitat Pompeu Fabra
  • Llicenciat en Administració i Direcció d’Empreses per la Universitat de Barcelona
  • Primer curs d’Enginyeria Informàtica a la Universitat Politècnica de Catalunya
  • Curs de Disseny i Creació de Pàgines Web a ESSEC
  • Curs d’Aspectes Estratègics i Operatius del Comerç Internacional a la Cambra de Comerç
  • Curs d’Assessoria Fiscal i Tributació a Estudios de Empresa
  • Diversos cursos d’actualització tributària i jurídica al Col·legi d’Economistes, CECOT i Cambra de Comerç

Altres dades d’interès

Es tracta d’una persona oberta i afable. Les seves aficions són fer esport, especialment el bàsquet, i poder passar estones de qualitat amb família i amics. També li agrada llegir, sobretot llibres d’història i de gestió empresarial. És un convençut del marketing digital i les noves tecnologies.

 

Contacteu amb l'Arnau:
telèfon Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.