Arnau Bonada, escollit nou president de la Xarxa Onion

Escrit per Arnau Bonada Pellicer
La nova Junta de la Xarxa Onion

La Xarxa Onion és una associació per al foment de la cooperació empresarial formada per un centenar de PIMES del Vallès Occidental

El passat 6 d'abril es va celebrar l'Assemblea General Ordinària de la Xarxa Onion, en la qual vaig ser escollit president de l'entitat. Es tracta d'un nou repte professional, ,que assumeixo amb molta il·lusió, esperant d'estar a l'alçada de la confiança que han dipositat en mi les empreses associades i, especialment, els companys de la Junta Directiva.

Pels que no conegueu la Xarxa Onion, seguidament us faig una breu presentació de què és la Xarxa, quins són els seus objectius i quines són les empreses que en formen part.

Per a més informació, us remeto a la pàgina web de la Xarxa: www.xarxaonion.org 

(La imatge que ve a continuació ha estat extreta del Diari de Sabadell del passat dijous 27 d'abril).

 

Xarxa Onion Diari Sabadell

Què és la Xarxa Onion?

La Xarxa Onion és una entitat nascuda a Sabadell l’any 2008, fruit d’un iniciativa público-privada entre empreses, emprenedors i el Vapor Llonch amb l’objectiu d’ajudar a fer néixer i créixer els negocis dels seus integrants.

Quins són els objectius de la Xarxa Onion?

La Xarxa Onion té tres objectius que es retroalimenten entre ells i que es poden resumir per les tres C: coneixement, contactes i cooperació:

CONEIXEMENT

La Xarxa programa periòdicament xerrades, intercanvi d’experiències i activitats relacionades amb el món de l'emprenedoria.

CONTACTES

La Xarxa vol ser un espai de trobada on els associats puguin fer créixer la seva xarxa de contactes empresarials.

COOPERACIÓ

La Xarxa promou i potencia accions conjuntes entre les pimes de la pròpia Xarxa o amb empreses d’altres associacions per tal de trobar sinergies i oportunitats de creixement mútues.

Qui forma part de la Xarxa Onion?

La Xarxa està formada actualment per més de 130 pimes i autònoms del Vallès Occidental. El llistat d'empreses associades és públic i es pot consultar a la pàgina web de l'entitat. Per ser soci només cal ser emprenedor i tenir ganes de compartir experiències i fer networking. El fet de ser soci és gratuït.

 

A tots els clients i amics del despatx, us vull dir que em poso a la vostra disposició per si voleu aprofitar aquesta ocasió per difondre i potenciar els vostres projectes empresarials. Al cap i a la fi, el principal objectiu de la  Xarxa Onion no és un altre que promoure el networking i la cooperació empresarial. I això crec que ens interessa a tots !

 

Arnau Bonada

arnaubonada s

Publicar comentari com convidat

Arxius adjunts

0